За нас

"Медиа Принт Македонија" (ММП) е водечка медиумска компанија на македонскиот пазар конципирана согласно највисоките деловни и новинарски стандарди.

Во склоп на дневниот весник „Дневник“ секој петок излегува во печат и прилогот „Антена“.  Овој прилог е дел од „Дневник“ од оснивањето на весникот, а во себе содржи ТВ програма, вести за филмови, емисии, шоу бизнис и интервјуа. Излегува на 40 страници.

Антена