роман

Роман на годината

 повеќе

Спорт 15 години

повеќе

Донација

повеќе

 Награда „Менде Петковски“ 

повеќе

Отварање на продавница

Подетален текст и галерија за отварањето.

повеќе

Промоција на монографијата "Македонија-милениумски културно-историски факти"

повеќе

 

Актер на годината

 

повеќе

За нас

“Медиа Принт Македонија“ (МПМ) е водечка медиумска компанија на македонскиот пазар конципирана согласно највисоките деловни и новинарски стандарди.


Гарантирањето на слободата на печатот, независноста на редакциите и новинарите и почитувањето на етичките вредности се основни начела na компанијата.


повеќе