За нас

"Медиа Принт Македонија" (ММП) е водечка медиумска компанија на македонскиот пазар конципирана согласно највисоките деловни и новинарски стандарди.

Интерактивно списание за големи и мали деца.

Игри со броеви, боенка, лавиринти, точка по точка, цртање и многу занимливости и факти.

Галерија "Играј"