МПМ Прес

МПМ Прес е специјализирана продавница за печатени медиуми.

Сите печатени изданија кои се дистрибуираат во Р. Македонија може да се најдат на едно место, во специјализираната продавница на Медиа Принт Македонија – МПМ Прес.

Во МПМ Прес на располагање се повеќе од 100 видови на домашни и странски печатени медиуми.

Продавницата се наоѓа во ценарот на Скопје, на ул. Никола Вапцаров, бр 2/1-2, спроти “Арабеска“.

За нас

“Медиа Принт Македонија“ (МПМ) е водечка медиумска компанија на македонскиот пазар конципирана согласно највисоките деловни и новинарски стандарди.


Гарантирањето на слободата на печатот, независноста на редакциите и новинарите и почитувањето на етичките вредности се основни начела na компанијата.


повеќе