За нас

"Медиа Принт Македонија" (ММП) е водечка медиумска компанија на македонскиот пазар конципирана согласно највисоките деловни и новинарски стандарди.

Чекор по чекор до Вашето креативно дело! Од лепак, ножици, боја, глина, хартија и светки до конец, текстил, картон, шеќер, брашно и сол! НАПРАВИ САМ! Списание за креативни активности.

Галерија "Направи сам"