Менде Младеновски ја прими наградата "Менде Петковски"

повеќе


Роман на годината за 2013 година

повеќе

15 години "Утрински весник"

повеќе

„СПОРТ БОКС“ посветен на мундијалот во Бразил

повеќе

Искра Ветерова - Актер на годината

Ве­те­ро­ва ста­на чет­вр­ти до­бит­ник на ак­тер­ско­то приз­на­ние што го до­де­лу­ва „Днев­ник“ од 2011 го­ди­на.

Донација

повеќе


Поетски слем со Телеграф

Теа Модерна и Late Night Shopping во Скопје Сити Мол

повеќе

Промоција на монографијата "Македонија-милениумски културно-историски факти"

повеќе

Спорт 15 години

повеќе

 Награда „Менде Петковски“ 

повеќе

 

Актер на годината

 

повеќе

роман

Роман на годината

 повеќе

Отварање на продавница

Подетален текст и галерија за отварањето.

повеќе

За нас

“Медиа Принт Македонија“ (МПМ) е водечка медиумска компанија на македонскиот пазар конципирана согласно највисоките деловни и новинарски стандарди.


Гарантирањето на слободата на печатот, независноста на редакциите и новинарите и почитувањето на етичките вредности се основни начела na компанијата.


повеќе